GRILLBURGER

GRILLBURGER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 378 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij GrillBurger. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 15:16 Fanta ordered, received some weird orange lemonade instead. Cola zero ordered, received normal cocacola. Burgers ok, twister friet were very nice!
30 apr 2022 om 18:59 De bestelling werd 15 minuten eerder geleverd dan verwacht. Helaas is ondanks het bovenstaande warmte verloren gegaan tijdens de reis. Ook zat er een licht of donkerblonde haar tussen mijn burger.
10 apr 2022 om 4:47 Heel goed
1 apr 2022 om 15:35 Was heerlijk eeten
28 mrt 2022 om 1:28 Bizar duur voor wat je aan burgers krijgt. Ik had er echt veel meer van verwacht. Heel flauw van smaak en het vlees leek op dat van een Macdonald’s hamburger.
27 mrt 2022 om 9:34 Het duurde even wat langer maar het eten was bij bezorging gelukkig nog lekker warm. Helaas was de double cheese hamburger die ik bestelde wel een telleurstelling. Geen sla, tomaat, augurk oid te vinden/proeven, saaie burger dus geen herhaling waard.
26 mrt 2022 om 17:50 Goed eten heerlijke hamburgers
24 mrt 2022 om 9:29 Wij vonden het vrij duur voor de de burger die we kregen. In de buurt kan je voor dezelfde prijs betere burgers halen. Dus zou hier niet snel meer bestellen. Levering duurde ongeveer een uur.
19 mrt 2022 om 17:54 Lekker zoals altijd!
15 mrt 2022 om 22:33 Altijd top! Chicken wings zijn super
8 mrt 2022 om 16:25 The food was good but the delivery time was way too long. When I called them I was told that the delivery time is not the same as that received from thuisbezorgd.
5 mrt 2022 om 11:51 Goede burger en lekker knapperige frietjes. Alles was goed warm!